یک پایگاه داده در مورد جمعیت واکسینه شده و یک سیستم نظارت در آذربایجان ایجاد می شود
[ad_1]
یک پایگاه داده با گروه های مهم و پرخطر در آذربایجان ایجاد می شود ، از جمله جمعیت واکسینه شده.
APA گزارش می دهد که این مورد در “استراتژی واکسیناسیون علیه COVID-19 در جمهوری آذربایجان برای 2021-2022” منعکس شده است ، که توسط کابینه وزیران تصویب شده است.
بر اساس این سند ، وزارت بهداشت ، آژانس دولتی بیمه پزشکی اجباری ، پزشکی ، وزارت کار و حمایت اجتماعی ، آژانس دولتی خدمات شهری و نوآوری های اجتماعی تحت ریاست جمهوری جمهوری آذربایجان سالانه یک بانک اطلاعاتی از گروه های مهم و پرخطر ، از جمله جمعیت واکسینه شده ایجاد می کنند. باید تامین کند.
قبل از واکسیناسیون علیه COVID-19 (طبق توصیه های سازنده واکسن) در سالهای 2021 تا 2021 تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای غربالگری سرولوژیک از گروههای مهم و پر خطر را به وزارت بهداشت ، آژانس دولتی بیمه پزشکی اجباری ، پزشکی و وزارت دارایی ارائه دهید. دستور داد.
در همان زمان یک سیستم برای نظارت و ارزیابی واکسیناسیون ایجاد خواهد شد وزارت بهداشت ، آژانس دولتی بیمه پزشکی اجباری ، پزشکی باید از تهیه یک برنامه نظارت و ارزیابی برای 2021-2022 ، شامل شاخص های لازم برای نظارت و ارزیابی منظم روند واکسیناسیون ، اطمینان حاصل کنند.
در این سند آمده است که برای ارزیابی اهداف اجرای استراتژی ، شاخص ها و نتایج فرآیند باید شناسایی شوند. اینجا جلوی استراتژی بگذارید اهداف باید به عنوان مبنا در نظر گرفته شود و شاخص های لازم به طور منظم کنترل شوند باید انجام شود سیستم نظارت و ارزیابی اجرای استراتژی ارزیابی ، تشخیص ، عیب یابی و مناسب است اطلاعات لازم برای اجرای اقدامات را ارائه دهید.
تعیین شاخص های فرآیند و نتیجه:
1. به دلایل پزشکی ؛
2. در مورد وضعیت اپیدمیولوژیک ؛
3. توسط شاخص های اقتصادی.
مراحل نظارت و ارزیابی منظم:
1. در مورد شهروندان ؛
2. توسط نقاط و مناطق.
3. در مورد کیفیت خدمات.
کنترل عملکرد و عیب یابی به موقع:
1. در کادر پزشکی ؛
2. در واکسن ها ؛
3. در مورد نهادهای مسئول.
فعالیت های نظارت و ارزیابی:
1. در “زنجیره سرد” ؛
2. در یک پایگاه داده و تجزیه و تحلیل.
3. روشنگری.
[ad_2]