وزارت آموزش و پرورش: همه دانش آموزان باید سنجش را قبول شوند

وزارت آموزش و پرورش: همه دانش آموزان باید سنجش را قبول شوند

[ad_1]

“همه دانش آموزان باید سنجش را قبول کنند.”

APA گزارش داد که این موضوع توسط وفا یاگوبووا ، رئیس بخش محتوا ، آموزش و ارزیابی در آموزش وزارت آموزش و پرورش بیان شد ، وی در مورد “قوانین موقت ارزیابی در مدرسه در طول رژیم قرنطینه ویژه” اطلاع داد. به گفته وی ، اگر دانش آموزان به صداقت تحصیلی توجه نکنند ، منتقل می شوند: “یکی از رسالت های مدرسه این است که از پنج سالگی مرحله به مرحله به آنها یاد دهد که صداقت تحصیلی چیست. بیایید درک کنیم که ارزیابی برای اندازه گیری سطح آنها است.

یاگوبووا با بیان اینکه یکی از بهترین روشها برای ارزیابی فاصله معاینه شفاهی است گفت: “برخی از افراد می نویسند که تعیین عینیت آن امکان پذیر نیست. اما راهی وجود دارد که اگر از قیمت نارضایتی وجود داشته باشد ، مسئله ارزیابی مجدد دانش این است که معتبر ، فرجام خواهی است. شما می توانید در ماه آینده در ارزیابی بصری شرکت کنید. ”

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>