“ما در سرزمینهای آزاد شده خود منابع عظیم آب داریم”

“ما در سرزمینهای آزاد شده خود منابع عظیم آب داریم”

[ad_1]

“همانطور که می دانید ، مدتی قبل کمیسیون ویژه ای برای استفاده بهینه از منابع آب تشکیل شد. کمیسیون فعال است و برخی از نواقص نیز از جمله اتصالات غیرقانونی ، کمبود سوابق آب و حتی کمبود سوابق ورود و خروج آب از مخزن مینگاچوویر ، بزرگترین مخزن ما ، ظاهر شده است. به عبارت دیگر ، چنین صحنه ناخوشایندی وجود داشت. “

APA گزارش داد كه الهام علی اف ، رئیس جمهوری آذربایجان این را در جلسه 6 ژانویه در قالب تصویری اختصاص داده شده به نتایج سال 2020 گفت.

رئیس جمهور با بیان اینکه در کوتاه مدت برخی از نواقص برطرف شده است گفت: “در همان زمان ، ادغام های غیرقانونی ، شاید صدها ادغام غیرقانونی صورت گرفت. بنابراین ، به برخی مناطق آب زیادی داده می شود ، اما در برخی مناطق آبیاری نمی شود. بنابراین ، کشاورزان و روستاییان به درستی شکایت داشتند که آب کافی ندارند. منابع اداری محلی مورد استفاده قرار گرفت و مقامات محلی آب کشاورزان اطراف را تأمین کردند ، اما سایر کشاورزان با مشکل روبرو شدند. “به خصوص با توجه به اینکه سال گذشته و در سال 2019 خشکسالی وجود داشت و این امکان وجود دارد که امسال نیز ادامه یابد.”

رئیس دولت خاطرنشان کرد که البته ما در سرزمین های آزاد شده خود منابع آب عظیمی داریم و دشمن منفور ما را از این منابع محروم کرد: “منبع رودخانه تاتار ، بزرگترین رودخانه ما در این مناطق ، منطقه کلباجار است. اما ما از آب رودخانه تاتار محروم بودیم. از آنجا که مخازن سرسنگ و سوگووشان در دست ارمنی ها بود ، آنها آب را قطع کردند و ما مجبور شدیم صدها چاه زیر پارتی را در این مناطق حفر کنیم. این نیز از لحاظ مالی سنگین است – هم در حفاری و هم در عملیات ، زیرا انرژی از بین می رود. پس از آزادسازی روستای سوگووشان ، جریان آب تأمین شد ، اما اکنون مشکل کانال ها وجود دارد. زیرا سالهاست که از این کانالها استفاده نمی شود. رودخانه های دیگر ما از آنجا سرچشمه می گیرند و از این منطقه عبور می کنند. رودخانه هاکاری ، بازارچای ، اوکسچوچای ، خاچینچای. بسیاری از آنها به رودخانه آراز می ریزند و ساخت مخازن در امتداد رودخانه ها باید در نظر گرفته شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه این باید در برنامه سرمایه گذاری عمومی امسال و برنامه کار در زمین های خالی باشد ، گفت: “من فکر می کنم که ما باید طراحی و ساخت آنها را شروع کنیم. می خواهم دوباره بگویم که زمین های آنجا بسیار حاصلخیز است. اما به محض تحویل آب ، بهره وری افزایش می یابد و ما خود می توانیم امنیت غذایی خود را حل کنیم. “

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>