سفارت: جسد فرمان اسماعیلوف انتظار می رود ساعت 03:30 به وقت ترکیه به استانبول آورده شود
[ad_1]
جسد شهروند آذربایجانی فرمان اسماعیل اف که در حمله دزدان دریایی به کشتی موتزارت با پرچم لیبریا در خلیج گینه در 23 ژانویه کشته شد ، انتظار می رود شب 26 تا 27 ژانویه ساعت 03:30 به استانبول آورده شود. به وقت ترکیه
این کارو بکن در بیانیه ای به دفتر محلی APA مرشد ممدوف ، دبیر دوم امور کنسولی سفارت آذربایجان در ترکیه گفت.
وی گفت: جسد اسماعیل اف با حمایت سفارت ترکیه در گابن به لیبرویل برده شد. “پس از حل مشکلات حمل و نقل ، جسد فرمان اسماعیل اف توسط هواپیمایی ترکی در ساعت 18:10 به وقت گابن اعزام می شود. در صورت عدم وجود شرایط آب و هوایی یا موانع دیگر ، هواپیما ساعت 03:30 در فرودگاه استانبول به زمین می نشیند. از آن لحظه به بعد ، مراسم تشییع جنازه با اولین پرواز هواپیمایی ترکیه به آذربایجان ارسال می شود.
ممدوف با اشاره به اینکه این موضوع تحت کنترل مستقیم سیهون بایراموف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان است ، گفت که از زمان وقوع این حادثه ، سفیر آذربایجان در ترکیه با وزارت امور خارجه ترکیه و سفیر ترکیه در گابن در ارتباط مستقیم بوده و مقامات مربوطه در حمل و نقل جسد پشتیبانی می کند. “ما همچنین با شرکت صاحب کشتی برای ارسال جسد به آذربایجان تماس های منظمی داشتیم. ما همچنین از طریق وزارت امور خارجه آذربایجان با اعضای خانواده شهروند متوفی خود تماس داریم.
ممدوف همچنین تأکید کرد که سفارت آذربایجان در ترکیه از کارکنان وزارت خارجه ترکیه و سفارت ترکیه در گابون به خاطر توجه دولت ترکیه به این موضوع حساس تشکر کرده است.
[ad_2]