سرهنگ ارتش ارمنستان به جرم رشوه دستگیر شد
[ad_1]
یک سرهنگ در نیروهای مسلح ارمنستان به جرم رشوه بازداشت شده است.
APA به نقل از اسپوتنیک ارمنستان گزارش داد که سرویس مطبوعاتی سرویس امنیت ملی ارمنستان (NSS) گزارش داد.
گفته شد كه در 13 سپتامبر سال 2020 ، سرهنگ از مادر سرباز DG برای انتقال سرباز به یك واحد نظامی دیگر 2000 دلار (975000 درام) طلب كرد. در 7 نوامبر ، سرهنگ از واسطه ای از والدین سرباز 2500 دلار (987000 درام) درخواست كرد تا سرباز وظیفه دیگری را به یك واحد نظامی كه در قره باغ جنگ می كند اعزام نكند و روز بعد 2000 دلار دریافت كرد.
وی برای اعزام یک سرباز دیگر به یگان دیگری نه 10 هزار دلار درخواست کرد. سرهنگ 2000 دلار (1 میلیون درام) برای انتقال خدمت وظیفه به یك واحد دیگر در سال 2021 درخواست كرد. 7 و 8 ژانویه این مبلغ به حساب اقساطی وی واریز شد.
علاوه بر این ، سرویس امنیت ملی گفت که سرهنگ حدود 3000 دلار برای اعطای درجه نظامی به عضوگیری در بیمارستان نظامی دریافت کرد.
در طی جنگ ، فرد بازداشت شده فراخوانی یک افسر از نیروهای مسلح ارمنستان را از بیمارستان سیونیک در ایروان سازماندهی کرد و سپس او را به عقب منتقل کرد. در مقابل ، سرهنگ 300000 درام دریافت کرد.
همچنین مشخص شد که سرهنگ در حال پوشاندن فرار یک نظامی از واحد نظامی در قره باغ در طول جنگ بود.
سرهنگ ارتش ارمنستان به دلیل عدم اعزام خدمت وظیفه به جبهه ، 200000 درام از یك واحد نظامی در لوساكرت دریافت كرد.
حدود ده نفر با او بازداشت شدند.
[ad_2]