روسیه تمایل خود به میزبانی گفتگوهای فلسطین و اسرائیل را تجدید می کند

روسیه تمایل خود به میزبانی گفتگوهای فلسطین و اسرائیل را تجدید می کند

[ad_1]

روز یکشنبه ، روسیه آمادگی خود را برای میزبانی گفتگوهای مستقیم بین فلسطین و اسرائیل در سرزمینهای خود تجدید کرد و پیشنهاد کرد که جلسه چهار جانبه بین المللی در اسرع وقت انجام شود.
آژانس روسی “اسپوتنیک” گزارش داد ، این اتفاق در هنگام سخنرانی سرگئی ورشینین ، معاون وزیر خارجه روسیه ، در جریان یک جلسه فوق العاده سطح بالای شورای امنیت سازمان ملل از طریق عملکرد یک کنفرانس ویدیویی در مورد حل و فصل اوضاع فلسطین و اسرائیل رخ داد.

ورشینین برگزاری نشست اضطراری چهار جانبه میانجی های بین المللی در سطح وزرا را مهم دانست و افزود: “به منظور هماهنگی گروه چهار جانبه با واسطه های اصلی منطقه ، ما همچنین پیشنهاد می کنیم که یک جلسه وزیران در هماهنگی بیشتر با کشورهای پیشرو ایجاد شود. منطقه. “

ورشینین استفاده از زور روسیه علیه غیرنظامیان را به شدت محكوم كرد و خاطرنشان كرد: وخیم شدن سریع اوضاع در منطقه درگیری ، منجر به درگیری مسلحانه و از دست دادن تلفات زیاد ، نگرانی های عمیقی را در مسكو ایجاد می كند و بر لزوم توقف سریع جنگ می پردازد.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>