انطباق با قوانین رژیم قرنطینه ویژه در گنجا تحت کنترل است

انطباق با قوانین رژیم قرنطینه ویژه در گنجا تحت کنترل است

[ad_1]

در گنجا ، حملات انجام شده توسط “گروه کنترل برای انطباق با قوانین رژیم ویژه قرنطینه در ادارات ، شرکت ها و سازمان ها” ادامه دارد.

مدیر اجرایی شهرستان گنجه به دفتر محلی APA گفت كه این بار اعضای گروه كنترل از م institutionsسسات آموزش عالی ، فرهنگ ، بهداشت و سایر م institutionsسسات فعال در شهر بازدید كردند.

در طی این حملات با مشارکت کارمندان اداره اصلی پلیس در شهر گنجه ، گفتگوهایی با روسای شرکت ها انجام شد. آنها اهمیت رعایت دقیق الزامات و توصیه های ستاد عملیاتی کابینه وزیران را به آنها یادآوری کردند.

وجود اندازه گیری دما در شرکت ها ، ایجاد فاصله اجتماعی بین کارمندان ، استفاده از ماسک های پزشکی و ضد عفونی کننده ها ، ضد عفونی منظم ساختمان ها نیز بررسی شد. افرادی که منتظر فاصله اجتماعی نبودند و از وسایل حفاظت شخصی استفاده نمی کردند ، مطابق قانون به مسئولیت اداری منتقل شدند.

علاوه بر این ، اعضای این گروه در طول روز با ساکنان مناطق پرجمعیت شهر به ویژه در مقابل دستگاه های خودپرداز صحبت و از شهروندان خواستند که قوانین رژیم قرنطینه ویژه و همچنین الزامات و توصیه های کابینه وزیران را رعایت کنند.

در طی این حملات ، گزارشی درباره ساکنین تهیه شده که از قوانین رژیم ویژه قرنطینه پیروی نکردند ، تهیه شد و به چند نفر اخطارهای لفظی داده شد.

حملات انجام شده توسط “گروه کنترل ویژه قرنطینه در ادارات ، شرکتها و سازمانها” بطور منظم ادامه دارد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>